Overige diensten van Poorten van Hout

Overige diensten

Hout is onze passie en vanuit die passie leveren wij voornamelijk maatwerk. Maatwerk vinden wij belangrijk, want het is ons doel om elke keer weer een product af te leveren dat geheel aansluit op uw wensen. Hout is een prachtig en levendig product. Er zijn veel verschillende soorten hout en elk soort heeft andere eigenschappen en andere mogelijkheden. We genieten ervan om prachtige dingen te creëren met dit product. Daarom leveren wij meer dan alleen onze ambachtelijk vervaardigde luxe poorten. Wij leveren ook prachtige houten tafels, stoere boomstamtafels en prachtige kruispoten.

Houten tafels

Onze houten tafels kenmerken zich door hun tijdloze design, strakke afwerking en sterke constructie. Dit maakt ze uitermate geschikt voor elk soort gezin. Onze houten tafels worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Zo kunnen wij u garanderen dat ze van hoge kwaliteit zijn. Wij hechten veel waarde aan het kunnen leveren van maatwerk. Daarom is het altijd mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. Onze tafels van hout worden standaard gemaakt van eikenhout. Liever een houten tafel van een andere houtsoort? Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden van dit houtsoort, om zo tot een prachtig eindproduct te komen dat van hoge kwaliteit is en waar u jarenlang van kan genieten.

Houten tafels

Boomstamtafels

Wij van Timmerbedrijf Veuger leveren ook prachtige boomstamtafels. Een boomstamtafel is een robuuste, stoere tafel met een natuurlijke uitstraling. Ze kenmerken zich door onbekantrechte randen, die ervoor zorgen dat de randen van de tafel hun natuurlijke vorm behouden. Ze zijn zowel verkrijgbaar met een blad dat uit één stuk bestaat als met een blad dat uit meerdere delen bestaat. Hij past binnen elk soort interieur en heeft de kracht om elk interieur naar een hoger niveau te tillen. Een boomstamtafel geeft elk interieur moeiteloos een interessante twist en is gemakkelijk te combineren met elk soort stoelen. Van luxe zetels tot minimalistische kuipstoeltjes, ze zijn allemaal extra bijzonder als ze om een luxe boomstamtafel staan!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Kruispoten

Uw houten tafel of boomstamtafel is pas echt af als er mooie kruispoten onder worden geplaatst. Stalen kruispoten staan mooi in een stoer en industrieel interieur, maar ze kunnen in de houten uitvoering ook prachtig staan in een landelijk of modern interieur. Al onze x poten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen. Onze stalen kruispoten worden gemaakt van dikker staal dan elders, wat meer stevigheid aan uw tafel biedt. Onze houten kruispoten worden van duurzaam hout gemaakt. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen kunnen wij u garanderen dat onze x poten bestand zijn tegen een druk gezinsleven en dat ze nog jaren meegaan.

Contact

Door onze brede opties maken wij het voor u mogelijk om geheel naar eigen wens een tafel samen te stellen. Combineer de elementen die u mooi vindt, kies voor het materiaal dat u het meeste aanspreekt en creëer op die manier de tafel van uw dromen, die geheel bestand is tegen het leven van alledag. Uw tafel wordt in nauw overleg met u vervaardigd, zodat u zeker weet dat uw tafel alles wordt wat u ervan verwacht. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u, heeft u vragen of wilt u meer weten over onze materialen of producten? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mail naar info@poortenvanhout.nl te sturen. Liever persoonlijk contact? Bel ons dan gerust op 0528-785701. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.