Boomstamtafels

Boomstamtafels

Sommige interieurs kunnen wel een spannend en stoer randje gebruiken. Voor die interieurs leveren wij stoere en robuuste boomstamtafels. Onze boomstamtafels hebben een tafelblad met onbekantrechte randen. Dat betekent dat de schors wel van de randen van de planken is afgehaald, maar dat de plank niet recht is gemaakt. Daardoor hebben de randen van het tafelblad een natuurlijke vorm. Deze natuurlijke, onafgewerkte vorm zorgt ervoor dat uw interieur een stoere uitstraling krijgt, die zowel landelijk als industrieel kan zijn. Wij leveren onze boomstamtafels zowel met een tafelblad uit één stuk, als met een tafelblad dat bestaat uit meerdere planken waarvan de buitenste een onbekantrechte rand hebben en de tafelbladen kunnen rustiek zijn (met veel noesten) of strak (zonder noesten).

Van buiten naar binnen

Door voor een boomstamtafel te kiezen haalt u buiten naar binnen. Zo kunt ook van de rustgevende natuur genieten als het weer het niet toelaat om even naar buiten te gaan. De natuur heeft namelijk, ondanks zijn ruwheid, een bijzonder, rustgevend effect op de mens. Een boomstamtafel kan daarom naast stoer ook heel rustgevend zijn. Omdat een boomstamtafel in allerlei soorten en maten te verkrijgen is, passen ze binnen elk interieur. Van een strak modern interieur tot een rustiek landelijk interieur en van een koninklijk chic interieur tot een stoer industrieel interieur. Combineer ‘m met prachtige zetels voor een koninklijke uitstraling of plaats er witte kuipstoeltjes omheen voor een moderne uitstraling. Plaats een vaas met prachtige bloemen op de tafel of kies voor een bijzonder kunstwerk en uw boomstamtafel komt helemaal tot zijn recht.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Een stoere tuin

Boomstamtafels zijn niet alleen mooi binnenshuis, ze staan ook fantastisch op het terras! Ze geven namelijk niet alleen uw interieur een spannende edge, een boomstamtafel buiten kan ook uw terras dat stoere randje geven dat het nodig had. Plaats een boomstamtafel op het terras en combineer ‘m met enkele bijzondere stoelen en creëer een heerlijk eigenzinnige plek waar u helemaal tot rust kan komen. Perfect om ’s avonds samen met vrienden te borrelen of om eindelijk dat boek te lezen dat u al zo lang wilde lezen.

Houtsoorten en maatwerk

Onze boomstamtafels worden standaard vervaardigd uit van goed gedroogd hout. Zo wordt voorkomen dat het blad kromtrekt of scheurt. Wilt u liever een boomstamtafel kopen die uit een bijzonder houtsoort vervaardigd is? Ook dat is mogelijk! Samen met u bespreken wij dan de eigenschappen van dit houtsoort en wordt er gekeken naar de mogelijkheden van dit houtsoort. Bij ons is het mogelijk om zelf te bepalen hoe uw boomstamtafel er uiteindelijk uit komt te zien. Van de houtsoort tot het ontwerp, uw wensen staan centraal. Nauw contact helpt ons te garanderen dat uw boomstamtafel geheel naar wens wordt opgeleverd.

Contact

Wij van Timmerbedrijf Veuger zijn werkzaam door heel Nederland. Bij ons kan daarom iedereen een prachtige boomstamtafel bestellen. Wilt u een ambachtelijk vervaardigde boomstamtafel in uw huis of in uw tuin of heeft u nog enkele vragen over dit product of over onze service? Neem dan snel contact met ons op! Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@poortenvanhout.nl. Liever persoonlijk contact? Bel ons dan gerust. Wij zijn te bereiken op 0528-785701. Wij staan u graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.