Houten tafels

Houten tafels

De eettafel is een van de meest belangrijke plaatsen in huis. Het is de plek in huis waar onze dag begint en eindigt. Het is de plaats waar wij een goed ontbijt eten voor we de dag starten en het is de plaats waar wij de dag eindigen met een heerlijk diner. Aan tafel wordt gewerkt, gegeten, gepraat, gelachen en gecreĆ«erd. We delen er onze belevenissen van werk of school en we genieten van elkaars aanwezigheid. Om van al deze dingen zorgeloos te kunnen genieten, is het belangrijk dat u aan een tafel van hoge kwaliteit kunt aanschuiven. Wij van Timmerbedrijf Veuger leveren houten tafels van hoge kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, maar ook aan design. Daarom kunnen wij houten tafels leveren met een tijdloos en strak ontwerp, zonder noesten, en houten tafels met een rustiek ontwerp, dus met noesten. Wilt u zelf een ontwerp aanleveren? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Wij kunnen altijd houten tafels op maat leveren.

Indoor en outdoor

Onze houten tafels zijn bestand tegen een druk gezinsleven. Of het nou gaat om een gezin met kleine kinderen of om een gezin met pubers, jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij altijd een sterk en strak product afleveren dat tegen een stootje bestand is. Daarnaast zijn onze houten tafels geschikt voor zowel binnenshuis als buiten. Wij leveren namelijk zowel houten tafels voor binnen als houten tafels voor buiten. Onze houten terrastafels maken het mogelijk om ook buiten te genieten van een sterke houten eettafel.

Houten tafel

Houtsoorten

Onze houten eettafels worden standaard gemaakt van onbehandeld eiken. Eikenhout heeft als voordeel dat de hardheid van het hout erg hoog ligt is en dat het een hoge duurzaamheid heeft. Bij ons staat duurzaamheid voorop. Daarom worden al onze tafelbladen standaard gemaakt van goed gedroogd hout, om kromtrekken en scheuren van het tafelblad te voorkomen. Het is in overleg uiteraard mogelijk om een tafel te bestellen die vervaardigd is van een andere houtsoort. Samen met u kijken wij dan naar de voor- en nadelen van dit houtsoort en bespreken wij de mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Maatwerk

De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal. Wij hebben het leveren van maatwerk daarom hoog in het vaandel staan. Bent u op zoek naar een houten tafel die geheel naar uw wens is vormgegeven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om een afwijkende vorm, een eigen ontwerp, een andere houtsoort of afwijkende afmetingen, wij proberen uw wensen altijd zo goed mogelijk te realiseren. Nauw en persoonlijk contact met u helpt ons daarbij. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden van de houtsoort, de constructie en het ontwerp van de tafel en de mogelijkheden van de ruimte waarin de tafel geplaatst wordt. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw nieuwe houten tafel sterk is, op zijn omgeving aansluit en jaren meegaat. Heeft u liever een houten eettafel met een robuust, onbekantrecht en natuurlijk blad? Misschien zijn onze stoere boomstamtafels wat u zoekt!

Houten tafel op maat

Contact

Wilt u een houten tafel kopen of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor u? Vul dan snel het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar info@poortenvanhout.nl. Liever persoonlijk contact? Bel ons gerust! Dat kan via het telefoonnummer: 0528-785701. Wij staan u graag te woord!