Kruispoten

Een prachtige, stijlvolle tafel kan een significant verschil maken voor uw interieur. Zo kan een grote, robuuste tafel in combinatie met prachtige zetels een hele koninklijke uitstraling creƫren, terwijl een eenvoudige tafel met moderne stoelen eromheen de ruimte juist zakelijk maken. Het maakt niet uit welke stijl uw voorkeur heeft, het is in elke situatie belangrijk dat de tafel op de juiste manier vervaardigd wordt, zodat deze van hoge kwaliteit is. Omdat een tafel een voorwerp in uw interieur is dat intensief gebruikt wordt, is het belangrijk dat hij stevig is en tegen een stootje kan. Zodat uw kinderen er ongeremd op kunnen leunen, zodat u er met een gerust hart een prachtig diner op kunt klaarzetten en zodat hij nog jaren meegaat. Wij van Timmerbedrijf Veuger vervaardigen prachtige, stevige kruispoten (ook wel x-poot genoemd), die moeiteloos onder elk tafelblad staan en die de tafel de stevigheid geven die het nodig heeft. Zo kan iedereen ongeremd genieten aan tafel!

De veelzijdigheid van kruispoten

Door kruispoten onder een tafel te plaatsen geeft u uw interieur een industriƫle en stoere look. Toch passen ze niet alleen binnen een stoer en robuust interieur. Een tafel met kruispoot staat ook fantastisch in een landelijk interieur, zeker als wordt gekozen voor houten kruispoten. Daarnaast is een tafel met kruispoot uitermate geschikt voor vergaderruimtes, ontvangstruimtes, wachtkamers en kantines. Door in deze ruimtes een x poot tafel te plaatsen straalt uw bedrijf of instelling kracht en vertrouwen uit richting al haar bezoekers en werknemers, en blijft uw bedrijfsinterieur up-to-date.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Welke varianten kruispoten leveren wij

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom leveren wij uitsluitend producten die jarenlang meegaan. Dat geldt voor onze prachtige, luxe houten poorten, die vervaardigd worden uit zeer duurzaam hout, maar dat geldt ook voor onze houten tafels, boomstamtafels en kruispoten. Onze kruispoten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, staal en hout. De stalen kruispoot wordt gemaakt door dezelfde smid die ook de scharnieren voor onze houten poorten maakt. Wij leveren x poten in alle maten. Onze kruispoten worden uit dikker materiaal vervaardigd dan de kruispoten die elders te verkrijgen zijn, wat ze sterker maakt en wat ervoor zorgt dat ze beter tegen een stootje kunnen. Wij leveren kruispoten van staal, maar wij leveren ze ook van hout. Onze houten kruispoten maken wij zelf en ze worden geproduceerd uit het allerbeste hout, zodat ze net als onze stalen kruispoten, tegen een stootje kunnen. Onze kruispoten zijn in zowel staal als hout in verschillende modellen te verkrijgen.

Contact

Door te kiezen voor x poten van Timmerbedrijf Veuger bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een lange levensduur. Vanuit jarenlange ervaring en passie voor ons vak kunnen wij u garanderen dat wij uw kruispoten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden of heeft u nog vragen over onze producten? Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar info@poortenvanhout.nl. Liever persoonlijk contact? U kunt ons bellen op het telefoonnummer: 0528-785701. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de mogelijkheden door te spreken.