Automatisering houten poorten

Poort Automatisering

Lekker in de auto kunnen blijven zitten, terwijl uw houten poort vanzelf open gaat? De huidige technologie maakt het mogelijk dat uw toegangspoort niet per se meer met de hand geopend moet worden, maar dat deze ook automatisch geopend kan worden. Bijvoorbeeld door een code in te toetsen op een keypad, of door een app op uw mobiele telefoon. Wij van Timmerbedrijf Veuger bieden deze mogelijkheid aan. 

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Automatisering: de knik armmotor

Wij leveren drie verschillende soorten automatisering. Zo is er voor elke situatie een passend systeem. Als eerste hebben wij de knik armmotor. Deze wordt gebruikt bij poorten die aan een gemetselde pilaar bevestigd worden. De knik armmotor is zo ontworpen dat hij makkelijk te installeren is en dat hij goed bestand is tegen allerlei weersomstandigheden.

Knik armmotor

Automatisering: de bovengrondse motor

De bovengrondse motor heeft als voordeel dat hij op bijna elke poort past. Zijn strakke design en zijn hoge gebruiksgemak zorgen ervoor dat dit de meest gangbare motor is. Ook de bovengrondse motor is geheel bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

Bovengrondse motor

Automatisering: de ondergrondse motor

De ondergrondse motor is speciaal ontworpen voor iedereen die wel automatisering van zijn poort wil, maar dat niet in het zicht wil hebben. Deze motor heeft als groot voordeel dat hij zo goed als geheel onzichtbaar is als hij eenmaal geplaatst is. Dat zorgt ervoor dat de esthetiek van de entree bewaard blijft. De prijs van de ondergrondse motor ligt echter wel aanzienlijk hoger dan de prijzen van de knik armmotor en de bovengrondse motor.

Ondergrondse motor

Een oplossing op maat!

Welk poort geschikt is voor u, een houten tuinpoort, schuifpoort of één van de andere houten poorten, hangt af van de situatie en van uw voorkeur. Al onze automatisering wordt standaard geleverd met 2 afstandsbedieningen, maar ze zijn uit te breiden met oneindig veel handzenders. Tevens is het mogelijk om een cijfercode te gebruiken. Er wordt dan een codeklavier bij de poort geplaatst. Door de cijfercode daarop in te toetsen, gaat de poort open. Daarnaast is het mogelijk om de poort te openen door middel van een app op uw mobiele telefoon, door een intercom of door een videofoon. Het maakt niet uit wat uw voorkeur heeft, er is altijd een passende oplossing te vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Contact

Uw houten poort is pas echt af met automatisering. Heeft u vragen over een van onze automatiseringsmogelijkheden of bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u? Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan via de knop op onze website. Heeft u liever persoonlijk contact? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bellen via het telefoonnummer: 0528-785701. Wij beantwoorden u vragen graag en staan voor u klaar met passend advies.