Hang en sluitwerk

Hang en sluitwerk

Bij het laten plaatsen van een tuin-, inrij-, toegang- of schuifpoort komt een heleboel kijken. Het begint bij het aanvragen van een offerte. Daarna volgt een ontwerpfase, hierin wordt bepaald welk formaat de houten poort heeft. Daarnaast wordt het design van de poort bepaald en wordt de houtsoort uitgekozen. Vervolgens moet het hang- en sluitwerk bepaald worden. Dit is een heel essentieel onderdeel van een houten poort. Door te kiezen voor hang- en sluitwerk van hoogwaardige kwaliteit, weet u zeker dat u lang kunt genieten van uw houten poort. Het voorkomt dat uw houten poort verzakt of niet meer goed sluit en/of opent.

Op maat gemaakt

Om u te kunnen verzekeren dat u jaren van uw poort kan genieten, leveren wij alleen hang- en sluitwerk dat precies aansluit op uw houten poort. Daarom worden de scharnieren die wij bij onze poorten leveren op maat gemaakt, zodat de ronding en de lengte goed past bij de poort. De scharnieren worden gemaakt in de vorm van een winkelhaak. Door deze vorm te gebruiken geeft het scharnier ook stevigheid aan de poort. Onze scharnieren worden gemaakt van ijzer en ze worden meteen na productie verzinkt. Dit betekent dat er een laagje zink over het ijzer heengaat, zodat het ijzer niet gaat roesten. Daarna krijgen de scharnieren een poedercoat in kleur. Deze kleur is standaard zwart, maar ons hang- en sluitwerk kan in elke RAL kleur geleverd worden.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Sluitwerk

Scharnieren zorgen ervoor dat een poort kan openen en sluiten. Echter, om een poort af te kunnen sluiten, is sluitwerk nodig. Door te kiezen voor sluitwerk van goede kwaliteit, bent u ervan verzekerd dat niemand zomaar uw terrein op kan. Wij leveren klassiek hang- en sluitwerk met een handmatige bediening, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot automatisering. Dit betekent dat u gewoon in de auto kunt blijven zitten en dat de poort met een druk op de knop geopend wordt.

Vakmanschap en kwaliteit

Wij helpen u graag om al uw dromen te verwezenlijken. Creƫren vanuit passie, dat is wat wij elke dag doen. Wij mixen ambachtelijk vakmanschap met moderne technieken om op die wijze een prachtig product af te leveren, waar onze klanten jaren van kunnen genieten. Hang- en sluitwerk is een significant onderdeel van onze houten poorten. Het bepaalt het gebruikersgemak van onze producten en het bepaalt de veiligheid van u en uw eigendommen. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat het hang- en sluitwerk dat wordt meegeleverd met onze houten poorten, van hoge kwaliteit is. Zo kunnen wij u garanderen dat u jarenlang onbezorgd kan genieten van een prachtige houten poort.

Contact

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis offerte aan via de knop op onze website. Heeft u vragen over een van onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer: 0528-785701. Wij staan u graag te woord!