Houten tuinpoorten

Houten tuinpoorten

Op zoek naar een bedrijf dat een houten tuinpoort bij u kan plaatsen? Jarenlange ervaring, een diepgewortelde liefde voor hout en een passie voor maatwerk maken Timmerbedrijf Veuger het juiste adres. Puur vakmanschap en passie voor het product resulteren altijd in een prachtige tuinpoort op maat, waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Wat uw wensen voor een houten tuinpoort ook zijn, bij Timmerbedrijf Veuger maken wij deze wensen werkelijkheid. In het proces van offerte tot eindproduct staan persoonlijk contact en nauwe samenwerking voorop. Uw wensen op het gebied van ontwerp, materiaalkeuze en plaatsing staan centraal en samen met u kijken wij naar de mogelijkheden die de ruimte en de omgeving bieden. Zo kunnen wij u garanderen dat het eindresultaat, een ambachtelijk vervaardigde houten tuinpoort op maat, helemaal naar uw wens is.

Onbezorgd genieten door een houten tuinpoort

Uw tuin is de plaats waar u helemaal tot rust kan komen. Het is uw privé park, uw bloemenparadijs, waar de kinderen lekker kunnen spelen en uitrazen, waar u heerlijk in de zon kan zitten en waar als het een beetje mooi weer is de gezelligste barbecues plaatsvinden. Als het weer het toelaat, zijn wij Nederlanders buiten te vinden, het liefst in onze eigen tuin. Buiten leven is heerlijk en bovendien gezond voor zowel lichaam als geest. Extra belangrijk dus dat u onbezorgd en veilig in uw tuin kan zijn. Een tuinpoort op maat is er voor uw veiligheid en voor de veiligheid van eventuele kinderen. Vreemden kunnen niet zomaar uw tuin binnenlopen en kleine kinderen kunnen er niet uit ‘ontsnappen’. Zo kunnen de kleinsten van de familie ook zonder toezicht buiten spelen en blijven ongewenste gasten buiten. U, uw gezin en uw eigendommen worden beschermd door een vakkundig vervaardigde houten tuinpoort, die bovendien door zijn prachtige design uw tuin nog mooier maakt! Een tuinpoort laten plaatsen zorgt voor veiligheid en privacy in uw prachtige tuin. Dat is pas echt onbezorgd genieten!

Houten tuinpoort op maat

Uw wensen staan centraal

Wij vinden het belangrijk dat uw houten tuinpoort geheel naar uw wens wordt. Daarom hebben wij zelf ontwerpen voor een houten tuinpoort in ons bestand, maar is het ook mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. Samen met u kijken wij naar de constructie van het eigen ontwerp en naar de mogelijkheden van de ruimte en van de omgeving. Als er eventuele aanpassingen gemaakt moeten worden, gebeurt dat altijd in overleg met u. Zo kunnen wij u garanderen dat uw tuinpoort op maat op de juiste manier wordt gemaakt en dat u er jarenlang plezier van zal hebben.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Een houten tuinpoort, welk hout gebruiken wij?

Tuinpoort van hout

Onze producten worden standaard gemaakt van eikenhout. Eikenhout valt in de tweede duurzaamheidsklasse heeft een levensduur van minimaal 20 jaar. Onze eikenhouten tuinpoorten hebben een garantie van drie jaar. Uiteraard is het ook mogelijk om voor hout te kiezen met een langere minimale levensduur. Deze houtsoorten heten ‘Padoek’ en ‘Iroko’. “Padoek” valt in de eerste duurzaamheidsklasse en heeft een minimale levensduur van 25 jaar. “Iroko” valt in tussen duurzaamheidsklasse één en twee in. Deze twee houtsoorten staan bekend om hun minimale werking. Dat betekent dat weersomstandigheden geen tot zeer weinig invloed hebben op het hout. Al onze houtsoorten worden duurzaam geproduceerd. ‘Padoek’ is echter de absolute nummer één van deze drie houtsoorten, direct gevolgd door ‘Iroko’. Het nadeel van deze twee houtsoorten is echter wel dat ze vrij prijzig zijn ten opzichte van Europees eikenhout. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat deze twee houtsoorten uit het buitenland geïmporteerd moeten worden. De houten tuinpoorten die gemaakt worden van ‘Padoek’ of ‘Iroko’ hebben bij ons een garantie van vijf jaar.

Contact opnemen met Timmerbedrijf Veuger

Wilt u een tuinpoort laten vervaardigen door Timmerbedrijf Veuger of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw tuin? Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan. Liever persoonlijk contact opnemen? Bel ons op het telefoonnummer: 0528-785701. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden!