Houten landhekken

Houten landhekken

Bent u in het bezit van een stuk weiland en wilt u dit stuk land graag af kunnen sluiten? Daarbij kan Timmerbedrijf Veuger u van dienst zijn. Wij leveren prachtige houten landhekken in diverse stijlen. Al onze landhekken maken wij zelf in onze werkplaats. Hierin staat ambachtelijk vakmanschap voorop. Onze houten landhekken op maat worden met veel zorg en met uiterste precisie gemaakt. Wij vinden het namelijk belangrijk om een stralend eindproduct af te leveren, dat jarenlang mee kan.

Een passend landhek voor elke situatie

Misschien staan er wel enkele dieren op het weiland, of wilt u gewoon niet dat onbevoegden zomaar op uw stuk land kunnen komen. In dergelijke situaties is het verstandig om een houten landhek te laten plaatsen. Bij ons zijn deze fraaie houten landhekken te koop. Of het nou gaat om een landhek met een landelijke uitstraling en onbekante planken of één die strak afgewerkt is, laat uw houten landhek maken door de poortenspecialist. Wij helpen u graag om op een stijlvolle manier ervoor te zorgen dat uw weiland een veilig terrein wordt waar onbevoegden niet zomaar op kunnen komen!

Houten landhek op maat

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bekantrecht of onbekantrecht

Onze houten landhekken zijn in twee uitvoeringen te verkrijgen. Wij leveren landhekken met bekantrechte planken en landhekken met onbekantrechte planken. Bekantrechte planken geven het hek een strakke uitstraling. Ze passen daarom ook het beste in een strak aangelegde omgeving. Een landhek met onbekantrechte planken past beter in een meer natuurlijke omgeving. Het stoere, natuurlijke design van deze hekken komt het beste tot zijn recht in een omgeving waar de natuur de overhand heeft en waar mensen niet te veel veranderd hebben. Onze landhekken worden standaard vervaardigd uit eikenhout. In overleg is het echter ook mogelijk om een ander houtsoort te gebruiken. Het is wel belangrijk dat dit een duurzame houtsoort is, zodat het niet ten koste gaat van de levensduur van uw landhek.

Houten landhek kopen

Landhek van hout

Wij kunnen een houten landhek maken dat geheel naar uw wens is. Naast ambachtelijk vakmanschap hechten wij veel waarde aan nauw contact met onze klanten. Door het contact direct en persoonlijk te houden weten beide partijen waar ze aan toe zijn en wordt het eindresultaat geheel naar wens opgeleverd. Wij maken al onze producten op maat. Dit houdt in dat ze worden aangepast aan de situatie en dat het indienen van een eigen ontwerp altijd mogelijk is. Zo kunnen wij u garanderen dat het eindresultaat helemaal bij u past! Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan via de knop op deze website. Heeft u nog enkele vragen, wilt u vakkundig advies en heeft u liever persoonlijk contact? Bel dan gerust naar het telefoonnummer: 0528-785701. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar de mogelijkheden.