Houten poorten

Creëren vanuit een diepgewortelde passie voor hout, dat is wat Timmerbedrijf Veuger kenmerkt. Onze liefde voor hout uit zich in het altijd leveren van maatwerk. Het leveren van maatwerk vinden wij belangrijk. Of het nou gaat om een houten poort met een afwijkende maat of een eigen design, wij genieten van het werken met hout en zetten graag een stapje extra voor u, zodat u een houten poort krijgt die geheel gepersonaliseerd is. Van een prachtige houten tuinpoort of een inrijpoort tot een toegangspoort of een schuifpoort, wij leveren het allemaal geheel naar uw wens!

Tuinpoorten

Wij Nederlanders zijn graag buiten. Zodra het weer het ook maar een beetje toelaat leven wij in de tuin. Kinderen kunnen er heerlijk uitrazen. Er worden gezellige barbecues gehouden. We spelen met z’n allen een spelletje. We genieten van het zonnetje en drinken aan het einde van de dag nog even een borrel. Omdat onze tuin zo’n centrale plaats in ons leven inneemt is het van groot belang dat dit een veilige plaats is en dat niemand zonder uw toestemming uw tuin kan betreden. Uw veiligheid is gegarandeerd met een houten tuinpoort.

Inrijpoorten

Bent u in het bezit van een prachtige oprijlaan die naar uw woning leidt? Het is koninklijk gevoel om over de oprijlaan thuis te komen. Het is echter wel uw oprijlaan en daarom verboden terrein voor onbevoegden. Door een ambachtelijk vervaardigde houten inrijpoort van Timmerbedrijf Veuger te laten plaatsen bent u gegarandeerd van uw privacy en heeft niemand zonder toestemming toegang tot uw terrein. Laat een geautomatiseerde inrijpoort plaatsen en uw houten poort opent met één druk op de knop. Dat is pas echt koninklijk thuiskomen!

Toegangspoorten

Ook de trotse eigenaren van een bedrijventerrein of erf kunnen bij ons terecht voor een houten poort. Onze toegangspoorten worden op maat gemaakt en zijn leverbaar met en zonder automatisering. Door een prachtig vervaardigde houten toegangspoort op maat te laten plaatsen maakt de entree naar uw terrein een krachtige indruk. Met onze toegangspoorten bent u gegarandeerd van privacy en zijn u en uw eigendommen geheel veilig!

Schuifpoorten

In sommige situaties is een toegangspoort of een inrijpoort noodzakelijk, maar daar laat de ruimte het niet toe om een openslaande poort te plaatsen. Wij bieden de oplossing. Onze schuifpoorten schuiven open over de lengte van de grens van het terrein, zodat er geen ruimteverlies optreedt. Het is aan te raden om onze houten schuifpoorten te laten plaatsen met een automatisch systeem. De schuifpoorten zijn in de meeste situaties te zwaar om met de hand te openen. Uw houten schuifpoort zorgt ervoor dat een houten poort ook voor u een haalbare wens is en dat u en uw eigendommen veilig zijn!

Houtsoorten

Onze houten poorten worden standaard vervaardigd uit Padoekhout, ook wel Padouk hout genoemd. Dit Afrikaanse hout behoort tot de meest duurzame houtsoorten ter wereld. Het is een stabiele houtsoort, die recht blijft en de houtsoort heeft een levensduur van minimaal 25 jaar. Het is echter ook mogelijk om een luxe houten poort te laten vervaardigen van de zachtere houtsoort Accoya. Beide houtsoorten hebben een luxe uitstraling en een garantie van 5 jaar.

Hang- en sluitwerk

Het hang- en sluitwerk van een poort van hout bepaalt voor een groot gedeelte het gebruiksgemak van de poort. Hang- en sluitwerk van lage kwaliteit kunnen ervoor zorgen dat een poort scheef zakt en niet goed meer sluit. Wij leveren houten poorten op maat met hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit. Onze scharnieren worden gemaakt van ijzer en direct na productie verzinkt. Dit zinklaagje voorkomt dat het ijzer gaat roesten. Daarna komt er een poedercoat overheen. Poedercoat biedt extra bescherming, maar geeft ook kleur. De standaardkleur is zwart, maar onze scharnieren zijn in alle RAL kleuren te verkrijgen.

Contact

Wilt u een houten poort kopen, bent u benieuwd geworden welke poort het beste bij u past of wilt u meer weten over onze materialen of diensten? Neem gerust contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Liever persoonlijk contact? Bel ons via het telefoonnummer:0528-785701. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.