Houten toegangspoorten

Zoekt u een stijlvolle manier om uw erf of bedrijfsterrein af te sluiten? Kies voor een unieke houten toegangspoort van Timmerbedrijf Veuger, waar ambachtelijk vakmanschap en maatwerk centraal staan. Onze poorten, verrijkt met jarenlange ervaring en passie voor hout, staan garant voor kwaliteit en originaliteit. Wij creëren met plezier uw ideale houten poort, afgestemd op uw specifieke wensen.

Exclusief & op maat gemaakt
100% Vakmanschap gegarandeerd
Gaat 25+ jaar mee
Uw wens staat centraal

Laat u inspireren

Een houten toegangspoort op maat
Een toegangspoort van hout
Rode toegangspoort dael
Een moderne toegangspoort van hout
Een brede noorderpoort met toegangspoort

Houten toegangspoorten voor uw erf

Als u de trotse eigenaar bent van een erf aan huis, dan wilt u uiteraard niet dat iedereen daar zomaar toegang tot heeft. Misschien is het erf wel de plaats waar uw kinderen spelen of waar enkele dieren los rondlopen.

Om de veiligheid van iedereen te waarborgen kunt u een houten toegangspoort laten plaatsen. Zo kan iedereen onbezorgd op het erf rondlopen en spelen en hebben onbevoegden zonder toestemming geen toegang tot uw terrein.

Een veilige leefomgeving creëert u met een prachtige houten toegangspoort.

Houten toegangspoort luxe
Rode toegangspoort voor bedrijfsterrein

Houten toegangspoorten voor uw bedrijfsterrein

Een toegangspoort is niet alleen geschikt voor een woonomgeving. Ze kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor bedrijfsterreinen. Door uw bedrijfsterrein af te sluiten met een toegangspoort van Timmerbedrijf Veuger, kiest u voor stijl en vakmanschap.

Onze poorten hebben de kracht om de entree naar uw bedrijfsterrein een stijlvol en verzorgd karakter te geven. Omdat geen een poort van ons hetzelfde is, is uniciteit gegarandeerd.

Door een poort van ons te laten plaatsen maakt uw bedrijf een verpletterende en onvergetelijke eerste indruk!

Onze klanten aan het woord

Op maat gemaakt

Bij ons kunt u terecht voor op maat gemaakte toegangspoorten, ook voor specifieke maten en unieke ontwerpen. We werken graag samen met u om een poort te ontwerpen die volledig aansluit bij uw wensen en omgeving.

Persoonlijk contact met klanten vinden wij erg belangrijk en zorgt ervoor dat al onze producten geheel naar wens worden opgeleverd. Zo zorgen wij er samen met u voor dat de toegang naar uw terrein netjes en verzorgd is.

Kleine luxe toegangspoort
Toegangspoort breed hout

Houtsoorten

Onze toegangspoorten worden standaard gemaakt van de Afrikaanse houtsoort Padoek. Deze houtsoort valt in de eerste duurzaamheidsklasse en heeft een minimale levensduur van 25 jaar. De garantie op onze Padoekhouten toegangspoorten is vijf jaar.

Naast Padoekhout werken we ook met Accoya hout. Accoya is een zachtere houtsoort en valt eveneens in de eerste duurzaamheidsklasse. Beide houtsoorten zijn stabiel en hebben een minimale werking. Dat wil zeggen dat weersomstandigheden geen tot zeer weinig invloed hebben op het hout. Hierdoor blijft het hout recht en kunt u er langer van genieten.

Contact

Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een offerte aan, of neem contact met ons op via het telefoonnummer: 0528-785701. Wij staan u graag te woord!