Houten toegangspoorten

Houten toegangspoorten

Wilt u uw erf of bedrijfsterrein op een stijlvolle manier af kunnen sluiten, zodat deze niet zomaar toegankelijk is voor iedereen? Laat dan een prachtige toegangspoort van Timmerbedrijf Veuger plaatsen. Wij maken al onze houten toegangspoorten zelf. Hierin staan ambachtelijk vakmanschap en gepersonaliseerd maatwerk centraal. Jarenlange ervaring en een passie voor hout, die als familie erfgoed gezien kan worden, zorgen ervoor dat al onze toegangspoorten van hoge kwaliteit zijn. Uit onze liefde voor hout vloeit ook de passie voor het leveren van maatwerk voort. Wij genieten van het creëren van prachtige houten poorten die afwijken van de standaardmodellen en standaardmaten, omdat wij daarin onze passie voor hout het beste kunnen uiten. Of het nou gaat om een poort voor uw erf of om een houten toegangspoort voor uw bedrijfsterrein, wij van Timmerbedrijf Veuger helpen u graag verder!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Houten toegangspoorten voor uw erf

Als u de trotse eigenaar bent van een erf aan huis, dan wilt u uiteraard niet dat iedereen daar zomaar toegang tot heeft. Misschien is het erf wel de plaats waar uw kinderen spelen of waar enkele dieren los rondlopen. Om de veiligheid van zowel de dieren als de kinderen te waarborgen kunt u een houten toegangspoort laten plaatsen. Zo kan iedereen onbezorgd op het erf rondlopen en spelen en hebben onbevoegden zonder toestemming geen toegang tot uw terrein. Een veilige leefomgeving creëert u met een prachtige houten toegangspoort.

Houten toegangspoorten voor uw bedrijfsterrein

Een toegangspoort is niet alleen geschikt voor een woonomgeving. Ze kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor bedrijfsterreinen. Door uw bedrijfsterrein af te sluiten met een toegangspoort van Timmerbedrijf Veuger, kiest u voor stijl en vakmanschap. Onze poorten hebben de kracht om de entree naar uw bedrijfsterrein een stijlvol en verzorgd karakter te geven. Omdat geen een poort van ons hetzelfde is, is uniciteit gegarandeerd. Door een poort van ons te laten plaatsen maakt uw bedrijf een verpletterende en onvergetelijke eerste indruk!

Houten toegangspoort op maat

Op maat gemaakt

Bij ons is het altijd mogelijk om een toegangspoort op maat te laten maken. Of het nou gaat om een poort met een afwijkende breedtemaat of om een eigenzinnig design, voor beide kunt u bij ons terecht. Wij ontwerpen graag speciaal voor u een unieke toegangspoort, maar het is uiteraard ook mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. Wij kijken altijd samen met u naar de mogelijkheden van de ruimte en proberen het ontwerp van de poort aan te laten sluiten op de omgeving. Nauwe samenwerking met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Het persoonlijke contact met onze klanten geeft ons onderscheidend vermogen en zorgt ervoor dat al onze producten geheel naar wens worden opgeleverd. Zo zorgen wij er samen met u voor dat de toegang naar uw terrein netjes en verzorgd is!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Houtsoorten

Toegangspoort van hout

Onze toegangspoorten worden standaard gemaakt van Europees eikenhout. Europees eikenhout valt in de tweede duurzaamheidsklasse en heeft een minimale levensduur van 20 jaar. In de praktijk gaat het echter langer mee. De garantie op onze eikenhouten toegangspoorten is drie jaar. Echter, door een toegangspoort te laten vervaardigen van ‘Padoek’ of ‘Iroko’ hout wordt de minimale levensduur van de langer. “Padoek” valt in de eerste duurzaamheidsklasse en heeft een minimale levensduur van 25 jaar. “Iroko” valt in tussen de duurzaamheidsklasse één en twee in. De garantie op een toegangspoort die gemaakt is van ‘Padoek’ of ‘Iroko’ hout is vijf jaar.

Contact

Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een offerte aan, of neem contact met ons op via het telefoonnummer: 0528-785701. Wij staan u graag te woord!