Houten inrijpoorten

Houten inrijpoorten

Is het uw grote wens om voor uw oprijlaan een prachtige inrijpoort te laten plaatsen? Dan bent u bij Timmerbedrijf Veuger aan het juiste adres. Werken met hout is onze passie en wij zijn daarin graag creatief. Vanuit onze passie voor hout zullen wij altijd onze uiterste best doen om van uw dromen de realiteit te maken. Maatwerk leveren vinden wij daarom geen probleem. Wij genieten van het leveren van maatwerk en vinden het belangrijk om deze mogelijkheid aan te bieden. Het garandeert dat uw inrijpoort geheel naar wens wordt opgeleverd. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Het is ons doel om samen met u een prachtige houten inrijpoort te creëren. Onze liefde voor hout, onze passie voor het leveren van gepersonaliseerd maatwerk in combinatie met echt ambachtelijk vakmanschap en persoonlijk contact maken ons hét bedrijf om uw houten inrijpoort bij te bestellen. Hout is onze passie en vanuit die passie kan Timmerbedrijf Veuger u garanderen dat wij altijd tot het uiterste zullen gaan om uw wensen werkelijkheid te maken.

Een entree die de moeite waard is

De entree naar uw terrein bepaalt altijd de eerste indruk. Het is dus van belang dat deze entree goed verzorgd is. Een prachtige houten inrijpoort, vervaardigd door Timmerbedrijf Veuger, kan daarin een enorm verschil maken. Onze houten inrijpoorten geven de entree naar uw terrein een vorstelijk karakter en zorgen ervoor dat niemand zonder uw toestemming uw terrein op kan. Door te kiezen voor een inrijpoort van ons bedrijf, kiest u voor vakmanschap met een ambachtelijk karakter. Wij maken namelijk al onze inrijpoorten zelf. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij altijd de hoogste kwaliteit leveren. Wij leveren zowel automatische inrijpoorten als handmatige inrijpoorten.

Houten inrijpoort op maat

Een gepersonaliseerde inrijpoort

Zoals eerder genoemd, bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk aan. Dit houdt in dat wij geen standaardmaten aanhouden voor onze houten inrijpoorten, maar dat wij de inrijpoort exact op maat maken voor uw oprijlaan. Daarnaast houdt het in dat het mogelijk is om een eigen ontwerp aan te leveren. Zo garanderen wij dat uw houten inrijpoort op maat en naar wens wordt gemaakt. Heeft u geen specifieke ideeën of wensen wat betreft het ontwerp van uw nieuwe houten inrijpoort? Wij hebben ook eigen modellen waaruit u een keuze kan maken. Uiteraard kunnen deze modellen hier en daar worden aangepast en worden ze op maat gemaakt voor uw oprijlaan.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Houtsoorten, sluitwerk en ophangsystemen

Inrijpoort van Hout

Naast een variatie in modellen kan er ook gekozen worden tussen verschillende houtsoorten. Het standaard houtsoort is Europees eikenhout. Eikenhout zit in de tweede duurzaamheidsklasse en heeft een minimale levensduur van 20 jaar. Daarnaast maken wij houten inrijpoorten van ‘Padoek’ en/of ‘Iroko’ hout. Beide houtsoorten worden duurzaam geproduceerd en hebben als kenmerk dat ze weinig tot geen werking kennen. Dat betekent dat deze houtsoorten niet krimpen of uitzetten onder verschillende weersomstandigheden. Dit komt omdat het tropisch hout is. “Padoek” hout zit in de eerste duurzaamheidsklasse en heeft een minimale levensduur van 25 jaar. “Iroko” zit tussen duurzaamheidsklasse één en twee in. De garantie van een eiken inrijpoort is drie jaar, de garantie van een inrijpoort die vervaardigd is van ‘Padoek’ of ‘Iroko’ hout is vijf jaar. De ophangsystemen en het sluitwerk zijn uitsluitend gemaakt van verzinkt ijzer of rvs. Al ons hang- en sluitwerk wordt in Nederland vervaardigd.

Een inrijpoort laten plaatsen

Wilt u dat uw entree een verpletterende indruk maakt? Laat dan een houten inrijpoort produceren en plaatsen door Timmerbedrijf Veuger. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan of neem contact met ons op via het telefoonnummer: 0528-785701. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om samen met u de mogelijkheden te bespreken.