Houten schuifpoorten

Houten schuifpoorten

Wilt u een nieuwe poort van hout laten plaatsen, maar bent u bang dat een openslaande poort niet mogelijk is? Wij kunnen u helpen om een oplossing te vinden, zodat ook u kunt genieten van een prachtige houten poort. Onze ambachtelijk vervaardigde houten schuifpoorten kunnen een uitkomst zijn als een openslaande poort niet mogelijk is in verband met de beschikbare ruimte. Een schuifpoort schuift weg over de grens van uw terrein, zodat het laten plaatsen van een houten poort geen ruimteverlies oplevert. Een schuifpoort bewijst dat er een houten poort bestaat voor elke situatie!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Houten schuifpoort op maat

Geen één toegang is hetzelfde. Daarom is het haast onmogelijk om standaardmaten te hanteren. Bij ons is maatwerk daarom geen enkel probleem. Of het nu gaat om een aangepaste maat of om een eigen ontwerp, wij realiseren het voor u. Heeft u zelf niet echt een idee over het ontwerp van uw houten schuifpoort? Dan hebben wij een uitgebreid bestand met modellen waar u een keuze uit kan maken. Wilt u daar vervolgens nog iets aan aanpassen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Zijn de modellen uit ons bestand ook niet wat u zoekt? Dan is het uiteraard mogelijk dat wij in nauwe samenwerking met u een schuifpoort voor u ontwerpen. Wat de situatie ook is, wij van Timmerbedrijf Veuger leveren altijd een oplossing op maat!

Houten schuifpoort op maat

Houtsoorten

Al het hout dat wij gebruiken wordt op duurzame wijze geproduceerd, wat een zeer stabiel eindproduct oplevert. Onze schuifpoorten worden standaard gemaakt van Europees eikenhout. Dit eikenhout valt in de tweede duurzaamheidsklasse en heeft een minimale levensduur van 20 jaar. De eikenhouten poorten hebben een garantie van drie jaar. Het is echter ook mogelijk om voor een houtsoort te kiezen met een langere levensduur. We hebben het dan over de tropische houtsoorten ‘Padoek’ en/of ‘Iroko’. “Padoek” heeft een minimale levensduur van 25 jaar en valt daarmee in de eerste duurzaamheidsklasse. “Iroko” valt tussen de duurzaamheidsklasse één en twee in. De stabiliteit van onze houtsoorten uit zich vooral in de minimale werking en de relatief lange levensduur. Vanwege het importproces en de hogere kwaliteit is de prijs van “Padoek” en “Iroko” hoger dan de prijs van Europees eikenhout. De minimale werking, de minimale levensduur van 25 jaar en de garantie van vijf jaar maken het echter meer dan waard om deze twee houtsoorten mee te nemen in uw beslissing.

Automatisering van de schuifpoort

Het is uiteraard mogelijk om een schuifpoort te laten plaatsen die handmatig geopend moet worden, maar het is aan te raden om te kiezen voor automatisering. Het handmatig openen van een schuifpoort is relatief zwaar en in sommige gevallen bijna onmogelijk. Daarom leveren wij ook houten schuifpoorten met automatisering. Zo hoeft u alleen maar op het knopje te drukken en opent de poort vanzelf!

Schuifpoort van hout

Passie voor hout

Liefde voor hout en persoonlijk contact met al onze klanten, dat is wat ons kenmerkt. Hout is onze passie en wij genieten van het creëren van mooie schuifpoorten met dit prachtige product. De liefde voor hout zit al generaties lang in de familie. Onze kennis van hout, onze werkwijze, het is allemaal familie erfgoed. Het feit dat wij dat ambachtelijke vakmanschap moeiteloos weten te mixen met moderne technieken (zoals de mogelijkheid tot automatisering) geeft ons onderscheidend vermogen. Onze ambachtelijk moderne werkwijze is echter niet het enige wat ons kenmerkt. Wij hechten namelijk heel veel waarde aan nauw contact met onze klanten. Door dit contact direct en persoonlijk te houden weten wij precies wat de wensen van onze klanten zijn en kunnen wij het gewenste eindresultaat, uw ideale houten schuifpoort, afleveren.

Uw schuifpoort realiseren

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw toegang of heeft u vragen over onze producten en/of materialen? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een offerte aan via de knop op deze website of neem contact met ons op via het telefoonnummer: 0528-785701. Wij helpen u graag verder in de realisatie van uw ideale houten schuifpoort!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen